Hoppa till huvudinnehåll
Sortera: Nyast | Äldst | Relevans

Din sökning gav 2008 träffar

  Nyheter från fältet

  Vår insats på Sulawesi

  Den indonesiska ön Sulawesi börjar återhämta sig från jordbävningen och den efterföljande tsunamin. Samtidigt fokuserar vi vårt arbete på att stötta vårdcentraler och se till så att sjukdomar som diarré och mässling inte sprids.

  Nyheter från fältet

  Podd: Logistikern Johanna om åsnor och tårar

  I Läkare Utan Gränsers podcast berättar supplyansvarig logistikern Johanna Linder hur hon håller rädda-liv-maskineriet igång. Hon fixar fram utrustningen till de mest otillgängliga platserna i regnskogen där inga vägar finns.

  Nyheter från fältet

  Efter portningen från Nauru: ”Det kommer att kosta liv”

  Vi fördömer Naurus beslut att stoppa våra psykosociala insatser för asylsökande, flyktingar och lokalbefolkningen som trädde i kraft den 5 oktober.

  Nyheter från fältet

  Att hjälpa forna barnsoldater

  I Sydsudan pågår just nu en process för att återanpassa barnsoldater som tvingades slåss under landets långa inbördeskrig. Vi erbjuder psykosocialt stöd för att hjälpa dem att komma över sina upplevelser och kunna komma tillbaka in i samhället.

  Nyheter från fältet

  Var fanns världen jag drömde om?

  "Den senaste tiden har varit relativt lugn. Men bara några dagar innan jag skulle åka hem bröt strider ut igen i Bangui."
  - Kariantti Kallio, Centralafrikanska republiken.

  Nyheter från fältet

  Ska vi låta människor drunkna på Medelhavet?

  DEBATT | Sök- och räddningsfartyget Aquarius tvingas efter politiskt fulspel att avbryta sitt arbete på Medelhavet. Samtidigt har rutten över Medelhavet aldrig varit så dödlig som nu. Hur kan vi låta människor drunkna utanför Libyens kust? 

  Nyheter från fältet

  Indonesien: Vi är redo att göra en insats

  Den 28 september drabbades den indonesiska ön Sulawesi av en jordbävning, följt av en tsunami. Många människor har rapporterats döda, och flera saknas fortfarande. Vårt team är på plats för att utvärdera behoven.

  Nyheter från fältet

  Jemen: Vi tvingas stänga projekt efter attack

  I måndags attackerades vår personalbostad i Ad Dhale-provinsen i södra Jemen med en sprängladdning. Vi har evakuerat våra medarbetare och tvingats avbryta våra medicinska projekt i Ad Dhale-provinsen.

  Nyheter från fältet

  Vårt räddningsarbete hotat – vi behöver ditt stöd!

  Läget är kritiskt. Räddningsfartyget Aquarius tvingas avbryta sitt arbete på Medelhavet samtidigt som flyende människor fortsätter att drunkna. Höj din röst för hjälparbete och delta i vår namninsamling, så vi kan fortsätta rädda liv till sjöss.

Page 1 of 201