Hoppa till huvudinnehåll

Satellitgrupper

Är du intresserad av vårt arbete? Då kan du gå med i någon av våra satellitgrupper!

Satellitgruppernas är ett forum för intresserade personer som vill ta del av våra aktiviteter. Att vara aktiv i en satellitgrupp är även ett sätt för fältarbetare att hålla kontakten med andra som har arbetat i fält för oss. I satelligrupperna hålls bland annat föreningsdebatter, aktiviteter och informationstillfällen ute i landet. Grupperna stöttar också våra kampanjer och debatter genom att ta hand om praktiska arrangemang. Om intresse finns, kan grupperna också samla in pengar. Satellitgrupperna har också rätt att skicka representanter till Läkare Utan Gränsers årsmöte.

Under året anordnas bland annat informationskvällar på de ställen i landet där det finns satellitgrupper. Kontakta respektive kontaktperson för att få veta mer. Har du frågor om rekrytering eller att arbeta i fält kontakta Malin Fransson på fältrekryteringsavdelningen. 

Grupperna är öppna för alla. Många är studenter eller tidigare fältarbetare för Läkare Utan Gränser. Kontaktpersonerna ute i landet har samtliga arbetat i fält för oss. För närvarande finns enbart en satellitgrupp i Göteborg. 

KONTAKTPERSONER satellitgrupper

Göteborg:
Jenny Gustafsson och Lisen Björklund
satellitgrupp.goteborg@msf.org

Malmö:
Anna Bergström
satellitgrupp.malmo@lakareutangranser.se

Kontaktperson på kontoret i Stockholm:
Ana Chaurio
ana.chaurio@lakareutangranser.se